Voit tallettaa rahaa helposti ja nopeasti silloin, kun sinulle sopii. Saat täydelliset ohjeet, kuten henkilökohtaisen viitenumerosi ja pankkisiirron tiedot, kirjautumalla SaveLend-tilillesi.

Kun olet kirjautunut verkkopankkiin, täytä seuraavat tiedot:

Trustly-suoratalletus

Kumppanimme Trustlyn avulla saat talletettua rahaa suoraan SaveLend-säilytystilillesi helposti ja sujuvasti. Siirto kestää yleensä vain muutaman minuutin.

1. Kirjaudu SaveLend-tilillesi ja siirry kohtaan Talletukset.

2. Varmista, että olet oikealla SaveLend-säilytystilillä.

3. Napsauta kohtaa Tee talletus, valitse luettelosta Trustly ja seuraa ohjeita.

4. Muista valita luettelosta oikea pankki.

Rahat ovat käytettävissä säilytystililläsi muutamassa minuutissa.

Pankkisiirto

Voit siirtää rahaa pankista SaveLend-säilytystilillesi milloin tahansa. Siirto kestää yleensä pari pankkipäivää.

• Valitse, minkä summan haluat tallettaa? Suosittelemme tallettamaan ensimmäisellä kerralla 2 000 SEK.
  • Valitse, minä päivänä haluat siirtää rahat.
  • Muista, että voit myös ajoittaa tulevia siirtoja.
  • Ilmoita sen SaveLend-säilytystilin viitenumero, johon haluat siirtää rahat.
  • Löydät säilytystiliesi viitenumerot käyttöliittymästä, kun kirjaudut sisään.